חזה עוף בבלסמי, סילאן ופטריות

כתבה: ענת בנסקי

חזה עוף בבלסמי, סילאן ופטריות. מתאים עם פסטה, פירה, סתם ככה לבד או אפילו בתוך לחמנייה.

רשימת קניות

1 בצל חתוך לרצועות
2 שיני שום כתושות
1 סלסלת פטריות פורטבלו/שמפניון
3 שניצלים חתוכים לרצועות קטנות
4 כפות בלסמי
כף סילאן
שביבי צ׳ילי
2 קוביות תיבול איטלקי קפוא, או בזיליקום
מלח
פלפל
פפריקה מתוקה

איך מכינים?

1. מטגנים את הבצל בשמן זית ולאחר טיגון קצר מוסיפים את השום לטיגון קצר נוסף.
2. מוסיפים את חזה העוף ומטגנים אותו בשני הצדדים.
3. מוסיפים את הפטריות החתוכות למחבת.
4. מוסיפים פפריקה, בלסמי, מלח, צ׳ילי ופלפל (זהירות, חריף!).
5. מוסיפים סילאן, מעט מים, מערבבים ומבשלים רבע שעה כשהמכסה סגור. חשוב לערבב מידי פעם כדי שלא ידבק.

בתיאבון!

תגים