מרק ירקות עם גריסים

כתבה: מיכל פטלס

מרק ירקות עם גריסים, קל להכנה בחורף ובקיץ.

רשימת קניות

2-4 קישואים
1-2 בצל
כרובית קטנה
בטטה אחת
קצת ברוקולי (אופציונאלי)
0.5-1 כוס- גריסים מבושלים (אני מבשלת מראש ואז מקפיאה במנות קטנות)
כפית גדושה- חוויאג' למרק
כפית גדושה- אבקת מרק בצל
כפית גדושה- אבקת מרק עוף
פלפל אנגלי
מלח

איך מכינים?

1. קוצצים את הבצל ומטגנים עד להזהבה, לקראת הסוף מוסיפים את החוויאג'.
2. חותכים את הבטטה והקישואים לקוביות ומפרקים את הכרובית וברוקולי לחתיכות.
3. שמים בסיר מים, אבקות המרק, פלפל אנגלי והבצל והגריסים. ולאחר מכן מוסיפים בהדרגה את הבטטה, קישואים, כרובית וברוקולי. מבשלים עד לריכוך הירקות.

בתיאבון!

תגים