פילה דג מטוגן וטבעות בצל

כתב: טל סולומון ורדי

מתכון לפילה דג מטוגן וטבעות בצל לא סינטטיות. טעים מאוד וסופר מהיר להכנה. המתכון מספיק לשני אנשים רעבים. כמובן שאפשר להוסיף אורז או ירקות שורש.

רשימת קניות:

400 גרם פילה דג בואקום
קמח/קמח תופח
2 בצלים
לימון

איך מכינים?

– שוטפים את חתיכות הפילה בברז ומייבשים היטב עם נייר סופג.
– חותכים בצל לרוחב ומפרידים את הטבעות.
– מכניסים קצת קמח לצלחת חד פעמית (סטודנטים, בכל אופן).
– מגלגלים היטב את טבעות הבצל וחתיכות הדג בקמח.
– מחממים שמן במחבת במשך מספר דקות ומטגנים את הבצל תחילה. לאחר שהוא מזהיב ניתן להפוך אותו ולהכניס את חתיכות הדג.
– לאחר 5 דקות הופכים את הדג לטיגון משלים.
– בודקים שהדג עשוי, משפריצים עליו לימון ומגישים עם טבעות הבצל.

תגים ,