צ'יפס בטטה דקים

הרעיון להכנת צ'יפס בטטה נבע משני גורמים – הראשון, לעשות משהו קצת אחר מצ'יפס רגיל, והשני  – צ'יפס הבטטה המפורסם של מסעדת River. פה החלטתי ללכת על גירסא קצת יותר פשוטה, אך הטעם די דומה.

רשימת קניות:

- בטטה שמנה וחמודה
– קולפן

מספיק ל:

2 אנשים שזקוקים לנשנוש בארוחה
איש אחד חזיר במיוחד

איך מכינים?

- שוטפים את הבטטה ומקלפים את הקליפה שלה עם קולפן.
– מקלפים את הבטטה לפרוסות גדולות ודקיקות.
– שמים את החתיכות הקלופות על נייר סופג ומכסים בנייר סופג (כדי לספוג בשני הצדדים!).
– בינתיים מחממים מחבת עם שמן (לא צריך יותר מדי).
– אחרי שספגנו היטב את החתיכות אפשר להתחיל להכניס אותם לשמן הלוהט.
– להפוך את החתיכות אחרי שהן מקבלות קצת צבע יפה (כתום יותר כהה).
– ברגע שהצד השני מוכן – אפשר להוציא ולזלול!

תגים ,